"Tijdens het EK voetbal was ik ook zo kwaad. Ik keek naar de Nederlandse televisie hoe ze Ronaldo lieten zien, van Portugal. Dat was vlak voor de wedstrijd Portugal-Nederland."
"De man heeft te veel vrouwelijke hormonen volgens alle betweters. Hij kamt zijn haren en in de pauze doet hij er een ander scheidinkje in. Hij doet een oorbelletje in. Het is de beste voetballer van Europa. Gaan ze beelden monteren alsof hij naar mannen knipoogt en daar zetten ze dan een muziekje onder. Het is de Nederlandse televisie ten voeten uit. In plaats van uit te leggen hoe gevaarlijk die man is, nee, dan gaan ze hem neerzetten als een.... Ja, en? Hij scoorde wel twee keer tegen onze mannelijke stoere jongens. De gevallen sterren."

"Het slaat toch nergens op in een voetbalprogramma, waar wij allemaal belastinggeld voor betalen. Kwader kun je me niet maken. Ik heb niks met die goser maar ik denk, schop er nou maar vijf in, en maak een lange neus naar de camera. En ga dan je haren nog een keertje kammen. Wij in Nederland zijn toch zo vrij, maar dan hoor ik het COC niet en de rest zegt er ook niets van. Ze stigmatiseren die man. Waarom moet dat? Europese kampioenschappen en dan lichten ze er één man uit die zichzelf verzorgt. Veel meer dan de rest. Waarom gaan ze niet uitlichten hoe goed die man is? En dan zeggen: "Ik hoop dat hij dat vanavond niet doet tegen ons?" Nee.... knipoogjes... haartjes.... Dat is het. Dat vinden ze bij de Nederlandse televisie leuk."

"Ik hou van karate, ik hou van vechtsporten. Maar deze strijd heb ik nog niet gestreden. De mensen weten nauwelijks wat karate is, wat het inhoudt, en wat er in de jaren '70 hier in Nederland is gebeurd. Ze weten wel dat Kyokushin het hardste is van alle stijlen. Hard vechten, zonder poespas. Daarna elkaar de hand geven en een biertje drinken."

"Maar dat zie je niet op televisie. Nee...."