• Kancho Gerard Gordeau

  9e Dan Kyokushin karate

  He is the leader of honbu Kamakura and the chairman of the International Budokai. He is one of the best fighters of the world.

  Read more

 • International Budokai

  Open for all martial arts organizations.

  It is the goal of the International Budokai to promote martial arts all over the world.

  Read more

 • Kyokushinkai Karate

  Founded in 1964 by Masutatsu Oyama

  Kyokushin is Japanese for "the ultimate truth." Kyokushin is rooted in a philosophy of self-improvement, discipline and hard training.

  Read more

The 29th edition of the Open European Championships Kyokushin Karate

More info on this website after November 1, 2018.

Toekomst
Hanshi Nico Gordeau:"De door ons georganiseerde Open europese kampioenschappen Full Contact Karate moeten open blijven en we proberen het niveau hoog te houden, zodat ons toernooi het beste blijft. Wij heten iedereen welkom en we propageren diversiteit binnen de vechtsport. Dit wordt bevestigd door de vele aanmeldingen vanuit diverse stijlen en vanuit diverse landen.
Het is belangrijk niet alleen in je eigen cirkeltje wedstrijden te doen want daarmee beperk je de deelnemer, je dojo, je stijl en de vechtsport in het algemeen!" 
Hanshi Nico Gordeau: "ik draag op mijn manier een steentje bij in de vorming van (kampioen-) leerlingen. De personen zelf hebben dit al in zich alleen moeten de leraren proberen het uiterste uit de persoon te halen. Het is een kwestie van aanvoelen.

De een moet je zo aanpakken en de ander weer anders. Plezier in je sport is erg belangrijk.  
 
De reden dat ik zelf nog altijd spar is dat het me scherp houdt, ik blijf zo in vorm en ik hou kontakt met de 'werkvloer' zodat je nuchter met beide benen op de grond staat en blijft staan." Enkele kampioenen die Hanshi Nico Gordeau mede heeft getraind zijn o.a.: Felter, Heskes, Agar, Hakim, Idu, Sarac, Bus, Bosma, de Kruyf, Holman en de nieuwe wereld-kampioene Oyama-Karate Groeneveld.