Osu Budo friends
We willen van de 30e editie van de OECKK een speciale en onvergetelijke kampioenschap maken en daarbij kunnen wij uw steun gebruiken. Je kan je hier beneden aanmelden en daarmee steun je het 30-jarig jubileum van een van de meest gerespecteerde en sportieve evenementen.

We want to make the 30th edition of the OECKK a special and unforgettable championship and we can use your support. Sign up here below and with this you support the anniversary of one of the most repected and sportive events.

OSU
Kancho Gordeau -
Honbu Kamakura / International Budokai

Honderden bekers, medailles, foto's en video's zijn er om de geschiedenis van Kamakura te tonen en niet alleen gericht op de Haagse regio maar wereldwijd. De wereldberoemde dojo Kamakura heeft met zijn vechters voor bijna 40 jaar met veel succes deelgenomen aan talloze kampioenschappen in verschillende stijlen.
Kancho Gerard Gordeau "In Maart 2020 vindt de 30 editie van Open Europese Kampioenschappen Kyokushin Karate plaats in sporthal Hellas In Den Haag en wij willen dit gedenkwaardig moment vieren met de opening van het eerste vechtsportmuseum van Nederland."

Please send a mail to:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Archief:

Cath Summer is op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje. Ze loopt de tocht in haar karatepak. Met de bedevaart hoopt ze aandacht te vragen voor de Open European Championships Kyokushin Karate, die jaarlijks door honbu Kamakura georganiseerd worden.

Wilt u deze pelgrims-tocht sponsoren, dan kan dat door
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te sturen. De opbrengst ervan gaat naar Stichting KiKa, die zich inzet voor kinderen met kanker.

Met dank aan: Fred Kloezeman
11 juni 2011

De jarige Cath Summer maakte nog even ommetje in belgie, voordat ze dit weekend op Franse bodem is. via hiege weer terug naar Olly Sur Virion en dan naar La France. Ze heeft een deel van haar bagage achter moeten laten, terwijl kancho Gerard Gordeau met 13 karatevrienden is langsgegaan om extra tassen te brengen omdat haar karretje stuk was. Gelukkig hebben ze daar ook trams!!
14 juni 2011

Cath Summer, vandaag in Reims, beroemd om haar Kathedraal gelegen aan de rivier de Vesle en het Aisne-Marnekanaal. Gisteren was ze verdwaald en tot haar knieën in drijfzand met tante Cato (hondje) in haar nek. Daarna tentje opgezet in het bos aan de rand van de weg. Haar boekje kwijtgeraakt in drijfzand.
15 juni 2011

Cath Summer arriveert vandaag in Chalons en Champagne. Ze heeft inmiddels noodgedwongen afscheid genomen van Catootje. Chalons en Champagne heette voor 1998 Châlons-sur-Marne en is een stadje met 1999 inwoners. Het is evenwel de hoofdstad van de regio Champagne-Ardenne. Voor de belangstellenden met een hoog Asterix & Obelix gehalte: In de Romeinse tijd heette het Catalaunum en heerste er een Keltisch volk.
20 juni 2011

Cath Summer is de magische 600 kilometer al gepasseerd. Ze hoeft dus nog maar zo’n 2000 km te wandelen pfffffffffffffffffff. Via Vitry Le Francois nu al voorbij Beine. Dit is een gemeente in het Franse departement Yonne (regio Bourgondië) en telt 454 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Auxerre.
22 juni 2011

Vannacht heeft Cath geslapen in een tentje in het bos tussen Auxere en Vezelay. Vandaag denkt ze aan te komen in Vezelay zelf. Vézelay ligt aan de Cure en kruipt op tegen de wand van een ongeveer 300 meter hoge, beschermde heuvel, "la colline éternelle". Op de top ligt de al eveneens beschermde abdijkerk la Madeleine. O ja … en Cath houdt helemaal niet van Pelgrims als ze tegen haar praten (haha).
27 juni 2011

De reis van Cath loopt voorspoedig. Gisteren was ze in Brecy (Normandie). Vandaag in Bourges (zie foto), de hoofdstad van het departement Cher en ligt tegen de helling van een heuvel. Morgen in Charost. Dit is een gemeente in het Franse departement Cher (regio Centre) en telt 1023 inwoners (2005). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Bourges.


 

9 augustus 2011

Cath is vergevorderd en heeft nu nog zo’n 700 km te gaan tot eindbestemming Santiago de Compostela ! Ze is gisteren aangekomen in Obanos, een gemeente in de Spaanse provincie en regio Navarra met een oppervlakte van 19,85 km². Obanos telt 821 inwoners.
1 september 2011 EINDDOEL BEREIKT!!!!!

Het is nu 8.45 uur. En op dit moment meldt Cath nog 15 kilometer tot eindpunt te moeten lopen. Dat betekent dat Cath over ongeveer 3 uur de eindstreep passeert. Het regent momenteel erg hard vertelde ze.

Wij hebben veel respect voor deze fantastisch en sportieve prestatie.

 

More Articles ...